Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Μια μοναδική παράσταση για μωρά: “Πολύχρωμο Παραμύθι”


Μια μοναδική παράσταση που απευθύνεται σε παιδιά από 1,5 – 3,5 ετών και αποτελεί μια μαγική πρώτη επαφή με τον υπέροχο κόσμο του Θεάτρου. Μια παράσταση που εδώ και δέκα χρόνια παίζεται με μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα και έγινε η πρώτη θεατρική εμπειρία για χιλιάδες παιδιά, επιστρέφει επεξεργασμένη ανανεωμένη!

www.childit.gr 

“Μια φορά κι έναν καιρό σε μια παραμυθένια χώρα ζούσε ένας ζωγράφος με τη μικρή κορούλα του. Μαζί τους σε μια μαγική παλέτα ζούσαν τα χρώματα…” Ζούσαν όμορφα κι αγαπημένα ώσπου κάποια στιγμή τα χρώματα τσακώθηκαν για το ποιό είναι το πιο σημαντικό και φύγανε από το σπίτι. Η μικρή κορούλα του ζωγράφου ξεκίνησε για να τα βρει. Θα περάσει πολλές περιπέτειες , θα αποκτήσει καινούργιους φίλους, θα βρει τα χρώματα και θα αποδείξει πόσο σημαντική είναι η φιλία.
Στο έργο αναπτύσσεται με κατανοητό τρόπο όχι μόνο η αξία της φιλίας αλλά και η σημασία της διαφορετικότητας , έτσι τα παιδιά μέσα από την ιστορία με τα χρώματα μαθαίνουν πόσο σημαντικό είναι να αναγνωρίζουν και να αγαπούν το ξεχωριστό, το διαφορετικό, το άλλο.

www.voreini.gr 

  Κείμενο-Σκηνοθεσία-Κατασκευή κουκλών: Ιρίνα Μπόικο
  Παίζουν: Τέρρυ Μήτρου,Δημήτρης Μάκκας
  Διάρκεια: 50 λεπτά
  Σάββατο στις 11:15 π.μ
  Έναρξη: Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014
  Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ

ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΥΚΛΑΣ ΤΗΣ ΙΡΙΝΑ ΜΠΟΙΚΟ
“PEOPLE & PUPPETS’ SVIT”
@χώροςτέχνηςασωμάτων
ΟΔΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΣΩΜΑΤΩΝ 6
( ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΗΣΑΠ ΘΗΣΕΙΟ Ή 300 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ)
Τηλέφωνο θεάτρου: 211-8009838

Πηγή: www.childit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου